KASTAMONU / MERKEZ - Kastamonu Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Cumhuriyet

Ara

Okulumuz Gezi Tanıtım ve Turizm Kulübü öğrencileri Kastamonu Arkeoloji Müzesi ve Kastamonu Kent Müzesini ziyaret ettiler.

Kulüp danışman öğretmeni Enver Iyigoren ve Müdür Yardımcımız Tuğba Yalinizoglu tarafından gerceklestirilen ziyaretlerde ilgili ve heyecanlı olan öğrencilerimiz  faydalı bilgiler edinerek etkili bir öğrenme gerçekleştirdiler.

TAŞMEKTEP CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA

Okulumuz Tarih öğretmeni Serkan Gül tarafından öğretmen ve öğrencilerimizle 100.yıl Cumhuriyet söyleşisi gerçekleştirildi.

TAŞMEKTEP CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Kezban Siper tarafından Cumhuriyetin 100.Yılında Edebiyat söyleşisi gerçekleştirildi. Öğretmenimizin okuduğu şiirler de söyleşimize renk kattı.

TASMEKTEP CUMHURIYETIN 100. YILI ETKINLIKLERI KAPSAMINDA

100.Yılda Cumhuriyet   kutlamaları kapsamında  öğrencilerimiz tarafından Şiir Dinletisi etkinliği düzenlendi.

TAŞMEKTEP CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA

100. Yıl Cumhuriyet Bayramı  kutlama etkinliklerimizde Sportif ve kültürel yarışma ve turnuvalar düzenlendi.

TAŞMEKTEP CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA

100.Yıl Cumhuriyet Teknoloji Sergisi açılarak okulumuz alanlarındaki teknolojik gelişmelerin sunumu yapıldı.