KASTAMONU / MERKEZ - Kastamonu Taşmektep Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Öğretmenevi Doğa Kültür Köyünde Taşmektep ailesi olarak Geleneksel Öğretmenler Günü yemek etkinliğimizi gerçekleştirdik.  Son 1 yıl içinde okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimize plaket ve hediye takdimi yapıldı. Okulumuz konferans salonunda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan programımız sonrasında öğretmenler odasında pasta ve ikramlarla devam etti. Öğretmenlerimiz tarafından oluşturulan koromuzdan şarkılar dinledik.  Müdür Yardımcımız Ali Rıza Yılmaz ve Coğrafya öğretmenimiz Halit BİŞKİN'den türküler dinledik. Öğrencilerimizin zeybek gösterisini izledik. Program sonunda öğretmenlerimize ailelerinden sürpriz görüntülü mesajlarını izledik. Programların hazırlanmasında büyük emeği olan Biyoloji öğretmenimiz Kübra ERBİL ve ekibine teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Öğretmenevi Doğa Kültür Köyünde Taşmektep ailesi olarak Geleneksel Öğretmenler Günü yemek etkinliğimizi gerçekleştirdik.  Son 1 yıl içinde okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimize plaket ve hediye takdimi yapıldı. Canlı müzik eşliğindeki güzel etkinliğimiz için emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

11 KASIM "MİLLÎ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ" KAPSAMINDA GELECEĞE NEFES CUMHURİYETE NEFES PROGRAMINDA TAŞMEKTEP OLARAK  FİDAN DİKİMİNE ÖĞRENCİLERİMİZLE BERABER KATILIM SAĞLADIK.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü vesilesiyle öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program tarihi okul binamız önünde gerçekleştirildi. Bir 10 Kasım'da daha cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü milletçe özlemle yâd ediyoruz.

Kas

Okulumuzda öğrencilerimize yonelik Güvenli Trafik Eğitimi verildi.

Katkılarından dolayı Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz 1970 ve 1975 yılı mezunlarından Tasmektep  buluşması.

TAŞMEKTEP CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA

Okulumuz Tarih öğretmeni Serkan Gül tarafından öğretmen ve öğrencilerimizle 100.yıl Cumhuriyet söyleşisi gerçekleştirildi.

TAŞMEKTEP CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Kezban Siper tarafından Cumhuriyetin 100.Yılında Edebiyat söyleşisi gerçekleştirildi. Öğretmenimizin okuduğu şiirler de söyleşimize renk kattı.

TASMEKTEP CUMHURIYETIN 100. YILI ETKINLIKLERI KAPSAMINDA

100.Yılda Cumhuriyet   kutlamaları kapsamında  öğrencilerimiz tarafından Şiir Dinletisi etkinliği düzenlendi.

TAŞMEKTEP CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA

100. Yıl Cumhuriyet Bayramı  kutlama etkinliklerimizde Sportif ve kültürel yarışma ve turnuvalar düzenlendi.

TAŞMEKTEP CUMHURİYETİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA

100.Yıl Cumhuriyet Teknoloji Sergisi açılarak okulumuz alanlarındaki teknolojik gelişmelerin sunumu yapıldı.

Haz

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Ar-Ge birimince projesi yapılan Kastamonu Taşmektep METAL  ve Taşköprü Mustafa Sıtkı Erkek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023 yılı Erasmus projesi kapsamında yurtdışı staj ve izleme programı çerçevesinde 4-10 Haziran tarihlerinde Mobilya ve İç Mekan Tasarım Alanımızdan 3 öğretmen Almanya’ya gittiler. Mesleki deneyim ve becerileri geliştirmek, Avrupa Birliği ülkelerindeki dil ve kültürleri ile tarihi ve kültürel miras tanımak, topluluk ülkeleri arasında entegrasyon sağlamak ve mezuniyet sonrası üye ülkelerde iş imkanları hakkında bilgi edinmek üzere  Erasmus proje ile Almanya Düsseldorf şehrine giderek Mesleki deneyimlerini artırdılar.  Böyle bir imkanı sağlayan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Ar-Ge birimine teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz İstiklal EC takımı teknofestten ödülle döndü.

Sitemizin ziyaretçi sayısı her yıl düzenli olarak artıyor.